Στα πλαίσια της Διεθνής Έκθεσης Θεματικού Τουρισμού – Γαστρονομίας και Οίνου θα κυκλοφορήσει ένας ολοκληρωμένος οδηγός – αφιέρωμα στο Θεματικό Τουρισμό , στην Γαστρονομία και τον Οίνο που θα εκδοθεί για τις ημέρες της έκθεσης. Θα συμπεριλαμβάνει άρθρα , συνεντεύξεις και ενημέρωση για τα Τουριστικά και  γαστρονομικά δρώμενα.

Μπορεί κάθε εταιρία , φορέας , τοπική αυτοδιοίκησή κτλ. , να προβληθεί μέσα από τις σελίδες του περιοδικού είτε σε στυλ διαφήμισης είτε σε στυλ διαφήμισης και άρθρου. Ο οδηγός που θα διανεμηθεί σε όλους τους επαγγελματίες και θα είναι ένα σύγχρονο εργαλείο γιατί θα έχει τις διαφημιζόμενες  εταιρίες που συνεργάζονται και συμμετέχουν στην έκθεση.

Στον οδηγό θα έχει σημαντικές συνεντεύξεις από ανθρώπους του τουρισμού.

Το περιοδικό θα διανεμηθεί ΔΩΡΕΑΝ. Το τιράζ θα είναι 10.000 αντίτυπα.

Το περιοδικό θα διανεμηθεί ηλεκτρονικά σε Ελλάδα και εξωτερικό σε εταιρίες που ασχολούνται με τον Τουρισμό , την Γαστρονομία και τον Οίνο δωρεάν και θα υπερβούν τις 100.000 αποστολές.

Οι λόγοι για να διαφημιστείτε σε αυτή την έκδοση είναι ποικίλης μορφής και αναγράφονται παρακάτω:

  1. Το περιοδικό θα διανεμηθεί τόσο στην έκθεση αλλά και ηλεκτρονικά.
  2. Θα αυξηθεί η αναγνωρισιμότητα και το κύρος της επιχείρησης και των προϊόντων σας.
  3. Είναι ένα έντυπο οπού κάθε ενδιαφερόμενος θα έχει άμεση πρόσβαση καθώς δεν θα χρειάζεται να ανατρέξει για πληροφορίες στο ιντερνέτ.
  4. Θα ανοίξετε μια πόρτα σε νέες συνεργασίες.
  5. Εκμεταλλευτείτε τον μεγάλο αριθμό αντίτυπων για την προώθηση της επιχείρησης σας και την προβολή της.
  6. Θα πληροφορήσετε τους εν δυνάμει πελάτες σας για την δραστηριότητα και τα προϊόντα της επιχείρησης.
  7. Εκτός από την φυσική έκδοση του περιοδικού θα υπάρξει και ηλεκτρονική έκδοση η οποία θα σταλεί σε πάνω από 100.000 επαγγελματίες.